Alfacade

Fasad

Alfacade

Vare sig det handlar om att bygga nytt, bygga till, eller putsa upp fasaden så kan det vara en idé att på ett unikt och/eller modernt sätt profilera sig för att utsidan ska harmoniera med verksamhetens insida. Vi stärker ditt företags varumärke med hjälp av design och väl valda material som skapar landmärken för dina kunder. Vi levererar fasadbeklädnader i tex alucobond, alubond, plåt och aluminium i alla kulörer och former, med dold eller synlig infästning beroende på behov. Låt oss hjälpa dig att synas!

Fasader

Kundcase

Inget uppdrag är det andra likt och vi gillar det. Vi har tagit fram lösningar från mindre konstruktioner till stora byggnader och arenor. Från enstaka objekt till stora volymer. Som komplett leverantör av fasadsystem är vi inblandade i varje steg från idé till monterad lösning.

Läs mer

Brygguddens parkering

Med en specialdesignad fasad i aluminium och 600 rymliga parkeringsplatser är Brygguddens parkeringshus troligen Värmlands största P-hus. Alfa Neon har levererat och monterat fasaden vi kallar Dragon Skin och är ca 700 kvadratmeter till ytan.

 

 

Se filmen om förvandlingen. 

 

 

Läs mer
Materialet

Materialet

Din fasad är en viktig del i din byggnad. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar behöver du tänka på framtiden. Våra flexibla fasader har en CO-reducerande yta, är underhållsfria med upp till 40 års materialgaranti och gjorda i 100% återvinningsbart material. Genom att byta fasad på din byggnad får du ett helt nytt uttryck. Samtidigt kan du utan problem tilläggsisolera och integrera solpaneler.