Wave

Fasadsystem

Fasadsystem som väcker till liv

Ser din byggnad trött och sliten ut? Exteriören på din byggnad kan definitivt väckas till liv med Alfacade fasadsystem. Fasadbeklädnaden har stor betydelse när det gäller att skapa rätt intryck för företagets besökare, men också för att stärka byggnadens karaktär och därmed varumärket.

Alfacade kan användas för att skapa många olika estetiska och professionella uttryck, där du inte behöver göra avkall på vare sig kreativitet eller önskemål.

Fasadsystem | Jaguar-Landrover

Utseende med karaktär

Med vårt fasadsystem och fokus på design skapar vi oändliga möjligheter när det gäller visuella uttryck, som ger din fasad utseendet och karaktären som behövs för att sticka ut i mängden.

Byggnaden kan få ett helt nytt uttryck! Med det flexibla materialet kan vi skapa unika exteriörer på ett enkelt och lönsamt sätt.

Nyfiken på vårt fasadsystem Alfacades?

Läs om Alfacade fasadsystem

Made by Alfa Neon

På Alfa Neon har vi över 50 års erfarenhet och tillverkar helt unika och kundanpassade fasader. Hos oss sker allt från design och konstruktion till tillverkning och montering. Totalentreprenad – från start till mål. Vi ger din byggnad ett nytt liv och utseende som stärker karaktären och därmed varumärket.

Ser din byggnad lite trött och sliten ut?

Kom till oss! Vi visar vad vi har gjort för andra och hjälper till med hela processen från ideér till färdig fasad.

Läs om Alfacades fasadsystem
Fasadsystem | Polestar

Kontakta oss på Alfacades

Försäljning Fasader

Fredrik Arvidsson,+46 554 333 61

Maila

Försäljning Fasader

Martin Nilsson, +46 554 333 41

Maila