Fasadskyltar till RSA: Nytt internationellt samarbete med Alfa Neon

Fasadskyltar till RSA: Nytt internationellt samarbete med Alfa Neon

Det är en spännande tid för Alfa Neon och RSA, då vårt samarbete har utökats sedan årsskiftet. RSA är i en expansiv fas med många nya varumärken i olika länder och vi på Alfa Neon kommer att ta hand om hela produktionen och utrullningen av fasadskyltar till RSA’s varumärken Maxus, BYD, JAC Motors och Suzuki samt Isuzu i Skandinavien, Baltikum och en del europeiska länder.

En kul och givande utmaning

Det har varit en riktigt givande utmaning för oss på Alfa Neon att designa och producera alla dessa nya fasadskyltar. Vi är glada att meddela att vi har påbörjat vår utrullning och kör fullt ut i produktion. Detta med målet att möta den stora efterfrågan från kunderna i alla länder.

Affärsområdeschefen Per-Erik Sjöqvist menar att det är mycket spännande att jobba med så många nya varumärken. Han ser verkligen fram emot den framtida utvecklingen:

”Känns mycket spännande med så många nya varumärken, har varit en kul utmaning med alla nya produkter som vi designat och producerat. Nu påbörjar vi utrullningen och vi producerar skyltar för fullt för att tillgodose den stora efterfrågan som finns i de olika länderna”

Samarbetet mellan Alfa Neon och RSA har bevisat sig vara framgångsrikt när det gäller fasadskyltar. Med den utökade samarbetet kommer deras framgång bara att fortsätta. Vi är säkra på att den stora efterfrågan på RSA’s nya varumärken kommer att mötas med högkvalitativa fasadskyltar och övrigt skyltmaterial från Alfa Neon.

Behöver du också förbättra synligheten, varumärket och trafiken för ditt företag? Då kan fasadskyltar vara den perfekta lösningen. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra anpassade fasadskyltar. Det är dags ta ditt företag till nästa nivå. Och vi hjälper gärna till!