Skyltform i aluminium
Wave

Om Alfa Neon

Vår bakgrund

Vi är en nyfiken 50-åring på väg in i framtiden.

  • 1967 startades Alfa Neon Skyltfabrik i Kil, Värmland av Lennart Fagrell.
  • 1969 flyttade vi till Jonsbolsbacken i Kil där verksamheten började ta fart. I bolaget fanns nu två anställda som utförde det mesta av tillverkningen för hand.
  • 1992 flyttar verksamheten till nya lokaler på Stenåsen i Kil där vi än idag finns.

Alfa Neon AB är miljömedvetna och kostnadseffektiva. All kompetens och hantverk är samlad under samma tak med egen fabrik och god kompetens från säljare, projektledare, grafiker, inköpare, operatörer i produktion och logistik. Med kundens behov i fokus är vi nytänkande i vår produktutveckling och skapar alltid innovativa och smarta lösningar. Med vår kompetens är vi trygga och engagerade i våra kunder. Det borgar för att vi alltid erbjuder våra kunder den bästa lösningen vilket gör oss konkurrenskraftiga och effektiva.

Marknadsledande

Trygghet, kapacitet och tillgänglighet. Tre ord som sammanfattar vårt kunderbjudande.

Med lång erfarenhet och god kompetens har vi byggt upp kvalitet och vetskap. Egen kreativ produktutveckling, teknisk expertis, tillverkning och projektledning gör att vi är marknadsledande i branchen.

Vi är certifierade enligt kvalitets- och miljösystemen ISO9001-15 och ISO14001-15. Det innebär att vår verksamhet är anpassad efter gällande miljö- och arbetsmiljölagar och dess förändringar.

Miljötänk genomsyrar alla våra processer och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra dem så vår tillverkning inte påverkar miljön. Allt avfall källsorteras för återanvändning eller återvinning.

Läs mer om Alfa Neons miljöarbete.

Tanka tankstation