Helhetslösning till Polestar, fasad, skyltar, box.

Innovativa lösningar för Polestar i Rom

Vi på Alfa Neon är stolta över att kunna dela med oss av vårt senaste och spännande uppdrag med Polestar. Det är en ära att få vara en del av deras framgångssaga genom att leverera innovativa lösningar som speglar deras varumärkesidentitet – på plats i Rom, Italien.

Efter tidigare samarbeten på hemmaplan i Sverige har Polestar fortsatt att vända sig till oss för kreativa lösningar. Polestar hade ett specifikt behov av att skapa flera boxar för olika destinationer runt om i världen. För närvarande har vi fem boxar att leverera till olika platser, inklusive Karlstad och nu senast Rom.

Varumärkesidentitet med flexibilitet

Boxen är en lösning som vi har utvecklat med stor omsorg. De kan enkelt monteras på plats och installeras dessutom på endast tre dagar av våra duktiga installatörer och projektledare. Det är en temporär lösning, vilket innebär att den är demonterbar och kan flyttas till en ny stad vid behov. Detta ger Polestar flexibilitet och möjlighet att marknadsföra sina produkter och varumärke på olika platser.

Att få arbeta på innovativa lösningar för Polestar i Rom har verkligen varit en spännande och utmanande resa för oss på Alfa Neon. Vi är stolta över att kunna tänka ”utanför boxen” och skapa något helt nytt. Något som kan möta Polestars krav och förväntningar. Detta nya affärsområde har vuxit fram ur vårt framgångsrika fasadprojekt och det är så roligt att få vara innovativa och påhittiga fullt ut.

Vi ser fram emot att utforska fler spännande möjligheter och utmaningar tillsammans med företag som strävar efter att skapa en stark varumärkesidentitet. Vi på Alfa Neon är glada att väljas om och igen som en pålitlig partner för högkvalitativa och innovativa produkter. Allt för att ta ditt företag till nästa nivå.

Hur skulle det se ut för ditt företag?

Nyfiken på hur en egen innovativ lösning skulle kunna se ut för din verksamhet? Kontakta oss idag. Tillsammans kan vi sätta din varumärkesidentitet i rampljuset – nationellt som internationellt.