Fasadskyltar för företag | Hemköp

Fasadskyltar för företag: Karaktär och personlighet som känns igen

Om du är företagare, särskilt om du har din verksamhet på flera platser vet du hur viktigt det är att göra ett gott första intryck. En stor del av det är att ha väl underhållna skyltar som är attraktiva och lätta att läsa. Men vad många företagare kanske inte inser är hur viktiga fasadskyltar är för deras varumärkesidentitet. Idag tar vi en titt på betydelse av fasadskyltar för företag och diskuterar några tips för att få ut så mycket som möjligt av dem.

Skapa trygghet och igenkänning på okända platser med fasadskyltar

En stor del av ett företags framgång beror på hur man blir uppmärksammad. Ett sätt att göra ditt företag mer framträdande är att använda en skylt på utsidan av fasaden. Dessa fasadskyltar kan vara till stor hjälp för alla företag, och kanske framförallt företag som finns på flera platser. De kan lätt informera kunderna om var deras försäljningsställen är belägna.

När kunderna dessutom inte känner till området – eller försöker hitta ett specifik företag bland liknande byggnader – kan en tydlig och synlig exteriörskylt baserad på företagets varumärke göra det svårt att missa den. Om du har flera butiker kan det dessutom skapa enhetlighet på alla ställen. Något som är viktigt för att upprätthålla konsekventa standarder för kundservice, och samtidigt förmedla tydlighet och trygghet.

För stora företag med team som är utspridda i olika delar av landet eller till och med runt om i världen är det viktigt att ha ett visuellt sätt att fira gemensamma värderingar och identiteter. En väl utformad fasadskylt kan verkligen hjälpa företag att nå sina önskade målmarknader. Sammanfattningsvis finns det många goda skäl till varför företag behöver externa fasadskyltar. De hjälper kunderna att hitta dem snabbare, skapar synlighet och främjar enhetlighet mellan filialerna. I slutändan leder detta till större framgång för dessa varumärken!

Fasadskyltar för företag | Hemköp

Fasadskyltar ger ett starkt och tryggt intryck för företag

Det är en obestridlig sanning att det första intrycket är oerhört viktigt när det gäller affärer. Oavsett om det handlar om en enskild butik eller en större kedja av företag är det viktigt att ha fasadskyltar som sticker ut och ger rätt känsla. Igenkänningen från fasadskyltarna hjälper ditt franschiseföretag att skapa ett omedelbart förtroende från kundens sida. Även om hen inte satt fot i just din lokal tidigare.

Att visa ditt upp företagets namn, logotyp och annan information med fasadskyltar ger en stark närvaro och ett förtroendeingivande intryck. Det är som de människor du ser som bara har en känsla av kompetens över sig. Fasadskyltar kommunicerar till kunderna att det företag de går in i är ett företag de kan räkna med.

Den styrkan ger kunderna förtroende, leder till försäljning och stöder på det hela taget företagets framgång i takt med att det växer. Så om du vill visa människor att du menar allvar i alla bemärkelser, investera i bra och samstämmiga fasadskyltar! De kan vara det lilla extra som tar ditt varumärke till nästa nivå.

Skapa förväntningar

De flesta kan berätta hur deras favoritbutiker, företag och restauranger ser ut. Från de viktigaste färgerna och stilar som används i logotypen till den övergripande stämning och känsla som skapas av konst och typsnitt. Det är därför fasadskyltar är så viktiga för företag. De ger det konsekventa varumärket som du behöver för att få dina kunder att känna sig hemma var de än går.

Man ser dem överallt och de skapar en visuell stenografi. Den talar om för folk vilken typ av upplevelse de kan förvänta sig när de går in i din butik eller tar en bit mat vid din drive-thru. Det kanske inte verkar lika flashigt som vissa andra former av reklam med fasadskyltar. Men det är inte sannolikt att kunderna väljer okända etablissemang eller platser som inte visar tydligt vad man kan förvänta sig av besöket. Så, när det gäller att göra intryck på potentiella kunder är fasadskyltar ett måste. Dessutom kan de, om de görs rätt, skapar de en atmosfär som känns som hemma. Och vem älskar inte att komma hem?

Fasadskyltar för företag: Guida kunden och radera tvivel

En fasadskylt för ditt företag kan göra hela skillnaden när det gäller att hjälpa kunderna att hitta den information de söker. Fasadskyltarna drar inte bara ögonen till sig och gör ett statement. De kan också ge användbar information som priser och tillgänglighet.

Oavsett om det är utomhus eller inomhus behöver kunderna inte leta efter information; med en väl placerad skylt finns den precis framför dem så fort de kommer in i din butik. Ju tydligare information du som företagare kan leverera till förbipasserande och besökare, desto fler av kundens tvivel raderar du.

Även utan specifik information som priser eller tillgänglighet hjälper en bra skyltstrategi till att fånga uppmärksamhet och ge ett positivt helhetsintryck. När fasadskyltningen för ditt företag är väl genomtänkt kan den vara subtil men ändå effektiv för att hjälpa kunderna att guidas genom ditt utrymme på ett enkelt och intuitivt sätt. Något som ökar både förståelsen och konverteringarna. Kort sagt kan fasadskyltning hjälpa kunderna att få den information de behöver. Samtidigt som de ser till att ditt varumärke är konsekvent under hela deras shoppingresa!

 • En stark närvaro för ditt företag
 • Ger kunderna en känsla av kompetens och förtroende
 • Leder till försäljning för ditt företag
 • Få en omedelbar och kraftfull visuell närvaro
 • Se omedelbart ut som ett professionellt företag
 • Meddela kunderna att de kan lita på dig
 • Hjälper franchisingföretag att växa och lyckas

Underhållsfria ledskyltar: Ett smart val av fasadskylt

Är du på jakt efter fasadskyltar för ditt företag som ställer upp i alla väder? Då kan du titta på våra LED-skyltar för fasader! De är inte bara underhållsfria utan har också en anmärkningsvärd livslängd – över 50 000 timmars härligt neonlik glöd för att guida ditt meddelande till dess destination.

Dessutom är skyltarna robust konstruerade av robusta metaller och håller även i de hårdaste nordliga väderförhållandena. Förutom att leverera ditt budskap ger fasadskyltar med ledteknik folk något trevligt att titta på under deras morgonpendling eller sena kvällsskift.

 • Ledskyltar är iögonfallande och drar till sig uppmärksamhet
 • De är mycket moderna och passar in i alla affärsmiljöer
 • Ledskyltar sparar resurser och håller länge
 • De kan anpassas för att passa ditt unika varumärke

Behöver du hjälp med fasadskyltar för företag?

Om du letar efter ett nytt sätt att öka ditt företags synlighet och locka fler kunder kan du överväga att investera i en fasadskylt. De är inte bara iögonfallande och minnesvärda, utan kan också bidra till att förbättra varumärkeskännedom och erkännande. På Alfa Neon erbjuder vi en mängd olika typer av fasadskyltar som passar perfekt för ditt företag. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och tjänster, eller om du bara vill säga hej. Vi gillar alltid att höra från dig!

Vill du veta mer om vad man bör tänka på inför investering i fasadskyltar? Läs ”Investera i fasadskyltar för företag: Vad du behöver tänka på” härnäst – eller läs mer om våra fasadskyltar direkt.