Ledskyltar hos Bilia i Eskilstuna
Wave

Ledskyltar

Ledskyltar för företag

Den givna och attraktiva skyltlösningen när du vill marknadsföra ditt företag och hjälpa dina kunder och besökare att hitta till ditt företag är ledskyltar. LED-tekniken har alltså många fördelar och är det mest moderna sättet att bygga ledskyltar på idag.

Eftersom ledtekniken ger en stor valfrihet och kan formas efter ditt unika behov skräddarsyr vi din ledskylt så att den passar ditt unika varumärke i den miljö den är avsedd för.

Ledskyltar på Rejmes i Norrköping

Fördelar med ledskyltar

Fördelarna med att välja ledskyltar när det gäller att marknadsföra ditt företag är många. Det handlar om miljön, hållbarheten och den totala ekonomin eftersom ledskyltar håller längre och på så sätt ger mest valuta för dina pengar.

Ledtekniken:

  • Håller minst i 50 000 timmar.
  • Väderbeständig i vårt nordiska klimat.
  • Innehåller inga miljöfarliga ämnen.
  • Energieffektiva, avger ljus och ingen värme.

Skyltar från Alfa Neon

På Alfa Neon har vi över 50 års erfarenhet och våra ledskyltar håller högsta kvalitet, har en lång livslängd, är försedda med miljövänlig och energisnål ledteknik anpassat efter det svenska klimatet. Du får hjälp genom hela processen från idé till färdig ledskylt på rätt plats.

Skyltar för alla behov

Vi producerar, levererar och monterar olika typer av skyltar som passar olika typer av behov. Vad som passar bäst för dig beror på dina förutsättningar. Läs gärna om våra skyltar, fasadskyltar, ljusskyltar, neonskyltar, pyloner och stolpskyltar eller kontakta oss direkt så guidar vi dig genom hela processen.

Ledskyltar på Wurth i Linköping

Ledskyltar: spar dina företagsresurser i val av fasadskylt

Ledskyltar består av små, ljusstarka lampor som förbrukar mindre energi än traditionella belysningsmetoder samtidigt som de ger en högkvalitativ belysning. Förutom att vara mer energieffektiva håller ledskyltar också mycket längre än andra fasadskyltar och ljuskällor – 50 000 timmar eller mer!

Detta innebär att du inte behöver byta ut ditt företags fasadskylt lika ofta, vilket sparar både tid och pengar i det långa loppet. Och eftersom de är så hållbara kan ledskyltar stå emot även de hårdaste väderförhållandena, vilket gör dem till ett utmärkt val av fasadskyltar för företag i nordliga klimat.

Ledskyltar ökar alltid synligheten för ditt företag

Förutom att vara miljövänliga och resurssparande för ditt företag är ledskyltar också mycket synliga – även i direkt solljus. Detta gör dem alltså idealiska för företag som vill fånga kunders och förbipasserandes uppmärksamhet, dygnet runt och i alla väder.

LED-teknik har många fördelar och är det modernaste sättet att bygga ditt företags fasadskyltar idag. Eftersom LED-teknik erbjuder många valmöjligheter och kan formas efter dina unika behov, skräddarsyr vi din ledskylt så att den passar ditt varumärke i den miljö den ska brukas.

Ledskyltar är alltså en av de mest attraktiva och effektiva skyltlösningarna för att marknadsföra ditt företag. Förutom att ge en visuell upplevelse hjälper de kunder och besökare att hitta till din verksamhet. LED-tekniken har revolutionerat skyltindustrin och har många fördelar jämfört med andra belysningsmetoder. En av de största fördelarna är hållbarheten och den totala ekonomin som ledskyltar erbjuder. De håller längre än många andra skyltar och ger därmed mycket valuta för dina pengar.

Fler fördelar med ledskyltar för företag

Ledskyltar är mycket synliga och kan fånga uppmärksamheten hos kunder och förbipasserande dygnet runt och i alla väder. De är idealiska för företag som vill synas och marknadsföra sig på ett effektivt sätt. Detta gör ledskyltar till det modernaste och mest effektiva sättet att marknadsföra ditt företag idag.

En annan fördel med LED-tekniken är dess låga energiförbrukning jämfört med traditionella belysningsmetoder. Ledskyltar är energieffektiva och förbrukar mindre energi samtidigt som de ger högkvalitativ belysning. Detta gör ledskyltar till ett mer resurssparande alternativ och bidrar till att minska företagets energikostnader på lång sikt.

En ledskylt är inte bara ett marknadsföringsverktyg, den kan också ha en estetisk funktion och hjälpa till att skapa en positiv bild av ditt företag. Med LED-tekniken kan skyltar skräddarsys efter ditt unika behov och varumärke. Du kan välja mellan olika färger, former och storlekar för att skapa en unik skylt som sticker ut och lockar till sig uppmärksamhet.

Ledskyltar är alltså ett utmärkt val för företag som vill ha en hållbar, synlig och effektiv skyltlösning som representerar deras varumärke och lockar till sig kunder. På Alfa Neon kan du få hjälp genom hela processen, från idé till färdiga skyltar!

Med över 50 års erfarenhet i branschen, tillverkar och monterar vi på Alfa Neon skyltar av högsta kvalitet som är försedda med miljövänlig och energisnål LED-teknik. Våra skyltar har en lång livslängd och är anpassade efter det svenska klimatet, vilket gör dem väderbeständiga och kan stå emot även de hårdaste väderförhållandena.

Hur vi kan hjälpa dig

På Alfa Neon är vi specialiserade på att skapa skräddarsydda ledskyltar för företag. Vi förstår att alla företag är olika, och därför erbjuder vi ett brett utbud av alternativ när det gäller design, färg och storlek. Vi samarbetar med dig för att skapa en skylt som perfekt representerar ditt varumärke och uppfyller dina specifika behov. Eftersom vi endast använder material av högsta kvalitet kan du därmed vara säker på att din ledskylt kommer att stå emot elementen och hålla i många år framöver.

Så, om du söker efter ett attraktivt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag behöver du inte leta längre. Ledskyltar erbjuder många fördelar jämfört med traditionella skyltlösningar, bland annat ökad hållbarhet och synlighet. På Alfa Neon specialiserar vi oss på att skapa anpassade ledskyltar som representerar ditt varumärke på ett perfekt sätt. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur det går till att göra en ledskylt till din verksamhet – och skapa ett varumärke lätt att känna igen.

Kontakta oss på Alfaneon

Försäljning Skyltar

Viktoria Ganterud, +46 554 333 47

Mail
Vice VD

Försäljning Skyltar

Per-Erik Sjöqvist +46 554 333 45

Mail