Ledskyltar hos Bilia i Eskilstuna
Wave

Ledskyltar

Ledskyltar för företag

Ledskyltar är den givna och mest attraktiva skyltlösningen, när du vill marknadsföra ditt företag och hjälpa dina kunder och besökare att hitta till ditt företag. Ledtekniken har många fördelar och är det mest moderna sättet att bygga ledskyltar på idag.

Eftersom ledtekniken ger en stor valfrihet och kan formas efter ditt unika behov skräddarsyr vi din ledskylt så att den passar ditt unika varumärke i den miljö den är avsedd för.

Ledskyltar på Rejmes i Norrköping

Fördelar med ledskyltar

Fördelarna med att välja ledskyltar när det gäller att marknadsföra ditt företag är många. Det handlar om miljön, hållbarheten och den totala ekonomin eftersom ledskyltar håller längre och på så sätt ger mest valuta för dina pengar.

Ledtekniken:

  • Håller minst i 50 000 timmar.
  • Väderbeständig i vårt nordiska klimat.
  • Innehåller inga miljöfarliga ämnen.
  • Energieffektiva, avger ljus och ingen värme.

Skyltar från Alfa Neon

På Alfa Neon har vi över 50 års erfarenhet och våra ledskyltar håller högsta kvalitet, har en lång livslängd, är försedda med miljövänlig och energisnål ledteknik anpassat efter det svenska klimatet. Du får hjälp genom hela processen från idé till färdig ledskylt på rätt plats.

Skyltar för alla behov

Vi producerar, levererar och monterar olika typer av skyltar som passar olika typer av behov. Vad som passar bäst för dig beror på dina förutsättningar.

Läs gärna om våra skyltar, fasadskyltar, ljusskyltar, neonskyltar, pyloner och stolpskyltar eller kontakta oss direkt så guidar vi dig genom hela processen.

Ledskyltar på Wurth i Linköping

Ledskyltar: spar dina företagsresurser i val av fasadskylt

Ledskyltar består av små, ljusstarka lampor som förbrukar mindre energi än traditionella belysningsmetoder samtidigt som de ger en högkvalitativ belysning. Förutom att vara mer energieffektiva håller ledskyltar också mycket längre än andra fasadskyltar och ljuskällor – 50 000 timmar eller mer!

Detta innebär att du inte behöver byta ut ditt företags fasadskylt lika ofta, vilket sparar både tid och pengar i det långa loppet. Och eftersom de är så hållbara kan ledskyltar stå emot även de hårdaste väderförhållandena, vilket gör dem till ett utmärkt val av fasadskyltar för företag i nordliga klimat.

Ledskyltar ökar alltid synligheten för ditt företag

Förutom att vara miljövänliga och resurssparande för ditt företag är ledskyltar också mycket synliga – även i direkt solljus. Detta gör dem idealiska för företag som vill fånga kunders och förbipasserandes uppmärksamhet, dygnet runt och i alla väder.

Led-teknik har många fördelar och är det modernaste sättet att bygga ditt företags fasadskyltar idag. Eftersom ledteknik erbjuder många valmöjligheter och kan formas efter dina unika behov, skräddarsyr vi din ledskylt så att den passar ditt varumärke i den miljö den är avsedd för.

Hur vi kan hjälpa dig

På Alfa Neon är vi specialiserade på att skapa skräddarsydda ledskyltar för företag. Vi förstår att alla företag är olika, och därför erbjuder vi ett brett utbud av alternativ när det gäller design, färg och storlek. Vi samarbetar med dig för att skapa en skylt som perfekt representerar ditt varumärke och uppfyller dina specifika behov. Och eftersom vi endast använder material av högsta kvalitet kan du vara säker på att din ledskylt kommer att stå emot elementen och hålla i många år framöver.

Så, om du söker efter ett attraktivt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag behöver du inte leta längre. Ledskyltar erbjuder många fördelar jämfört med traditionella skyltlösningar, bland annat ökad hållbarhet och synlighet. Och på Alfa Neon specialiserar vi oss på att skapa anpassade ledskyltar som representerar ditt varumärke på ett perfekt sätt. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur det går till att göra en ledskylt till din verksamhet – och skapa ett varumärke lätt att känna igen.

Kontakta oss på Alfaneon

Försäljning Skyltar

Viktoria Ganterud, +46 554 333 47

Mail

Försäljning Skyltar

Per-Erik Sjöqvist +46 554 333 45

Mail