Neonskyltar på Löfbergs Arena
Wave

Neonskyltar

Neonskyltar för företag

Den klassiska neonskylten demonstrerades i modern form redan 1910 av Georges Claude på bilmässan i Paris och har sedan dess lyst upp många varumärken och använts världen över. Neonskylten som vi känner igen den ger en bra ljusstyrka i varierande färger och sprider en skön och välkomnande känsla. Neonskylten har fått ett ökat intresse den senaste tiden och blivit en populär retro detalj bland företag och affärsrörelser för att locka in nya kunder.

Vi skräddarsyr din neonskylt och tillverkar den på det mer moderna sättet med hjälp av LED-teknik som på ett bra sätt imiterar utseendet av den klassiska neonskylten.

Neonskyltar på Tanka

Fördelar med neonskyltar

Neonskyltar har en retro karaktär ger ett inbjudande ljussken på ett helt annat sätt an vanliga ljusskyltar och har därför blivit mer och mer populär.

En av fördelarna är att du kan välja färgerna helt i symbios med din varumärkesprofil och skapa en unik skylt som syns och skapar ett intresse på långt håll.

Med dagens moderna LED-neon skapar vi imitationer av den klassiska neonskylten, med samma känsla fast en skylt med betydligt lägre energiförbrukning och med en längre livslängd.

Skyltar från Alfa Neon

På Alfa Neon har vi över 50 års erfarenhet och har under lång tid tillverkat neonskyltar för alla tillfällen. Du får hjälp genom hela processen från idé till färdig neonskylt på rätt plats.

Olika typer av skyltar

Vi producerar, levererar och monterar olika typer av skyltar som passar olika typer av behov. Vad som passar bäst för dig beror på dina förutsättningar.

Läs gärna om våra skyltar, fasadskyltar, ledskyltar, ljusskyltar, pyloner och stolpskyltar eller kontakta oss direkt så guidar vi dig genom hela processen.

Neonskyltar på Österbergs

Kontakta oss på Alfaneon

Försäljning Skyltar

Viktoria Ganterud, +46 554 333 47

Mail

Försäljning Skyltar

Per-Erik Sjöqvist +46 554 333 45

Mail