Profilering GU6
Wave

Profilering

Varumärkesprofilering

Vi är experter inom aluminiumbearbetning och komplexa aluminiumkonstruktioner med över 50 år i branschen. Som en global aktör inom visuell kommunikation är vi en stabil helhetsleverantör med mycket konkurrenskraftiga lösningar.

Med ditt behov i fokus och ett brett utbud av produkter, tjänster och vetskap erbjuder vi helhetslösningar av produkter inom skyltar, belysning, fasadbeklädnad och interiör inredning.

Med 50 år i branschen har vi kunskapen du behöver och kan ge dig den bästa rådgivningen för din varumärkesprofilering.

 

Fasadskylt Hyundai

Projektering

Allt under ett tak, från idé till installation. Vår mission är att erbjuda lösningar för branding och varumärkesbyggande från prototyp till lyckade projekt. Från idé, design, konstruktion, projektledning och egen produktion till färdiginstallerad produkt.

Vi erbjuder tjänster som teknisk survey (platsbesök för mått, bilder etc.), grafiska förslag, bygglov, projektplanering, produktion, skyltmontage, dokumentation och finansiering.

Konceptframtagning och prototyptillverkning ingår också i vårt kunderbjudande.

Med optimerade och ständigt utvecklade processer blir orderflödet snabbare och ekonomin i projektet fördelaktig. Vi har rätt kompetens som gör att du kan känna dig trygg med oss hela vägen.

Vår egen konstruktionsavdelning och beredning säkerställer hög kvalitet på våra produkter. Vi utför CAD-ritning, produktutveckling, prototyper och installationsmanualer m.m. samt ger rådgivning i tätt samarbete med våra kunder.

profilering lackering

Installation, från fasad till interiör

Vi erbjuder demontage, destruktion, bortforsling, montage, skylift, service, underhåll och support endast med godkända montörer och enligt branschens krav.

profilering Montage bryggudden