Ljusskyltar på Tanka
Wave

Ljusskyltar

Ljusskyltar för företag

Att sätta upp ljusskyltar är ett effektivt sätt att hjälpa kunder och besökare att hitta till ditt företag och verksamhet. Med fina skyltar placerade och monterade på rätt ställe stärker du och synliggör ditt varumärke. Du har också möjligheten att skap ett första bra intryck, eftersom ljusskylten ofta är den första kontakten med ditt företag inför ett besök.

Ljusskyltar finns i oändligt många olika modeller och kan även monteras på många olika sätt vilket gör att varje skyltlösning blir helt unik. Vi skräddarsyr din skylt så att den därmed passar ditt unika varumärke i den miljö den är avsedd för.

Ljusskyltar på Tvätta

Fördelar med ljusskyltar

Iögonfallande ljusskyltar drar till sig människors intresse och kan skapas i många olika former, material och utföranden. En ljusskylt kan bestå av fristående profilbokstäver eller vara utformad precis som din logotype eller varumärke, med olika effekter på ljuset, antingen med LED-teknik eller neon. Med en bra skylt som lyser upp ditt varumärke visar du inte bara var du finns, du skapar därmed också bra förutsättningarna för att marknadsföra ditt företag på ett intresseväckande och alldeles unikt sätt.

Skyltar från Alfa Neon

På Alfa Neon har vi över 50 års erfarenhet och tillverkar skyltar för alla tillfällen såsom inomhusskyltar, utomhusskyltar, belysta och obelysta skyltar. Du får hjälp genom hela processen från idé till färdig ljusskylt på rätt plats.

Olika typer av skyltar

Vi producerar, levererar och monterar olika typer av skyltar som passar olika typer av behov. Vad som passar bäst för dig beror på dina förutsättningar. Läs gärna om våra skyltar, fasadskyltar, ledskyltar, neonskyltar, pyloner och stolpskyltar eller kontakta oss direkt så guidar vi dig genom hela processen.

Ljusskyltar på Hemköp

Lys upp din verksamhet med ljusskyltar för företag

Ljusskyltar är ett effektivt sätt att hjälpa kunder och besökare att hitta vägen till ditt företag eller din verksamhet. Med en vacker skylt placerad på rätt plats kan du stärka ditt varumärkes synlighet och göra ett gott första intryck. Ljusskyltar finns i en mängd olika modeller och kan monteras på många olika sätt, något som därmed gör varje skyltlösning unik. 

Iögonfallande design

Ljusskyltar är iögonfallande och kan skapas i många olika former, material och utföranden. De är alltså ett utmärkt sätt att fånga uppmärksamhet och locka nya kunder eller besökare till ditt företag. Genom att anpassa din skylt till ditt varumärke kan du skapa ett unikt utseende som får ditt företag att sticka ut från konkurrenterna.

Ljusskyltar ger förbättrad synlighet

En av de viktigaste fördelarna är förbättrad synlighet. Om ditt företag ligger i ett område med svag belysning gör en ljusskylt det lättare för kunder eller besökare att hitta dig. Belysta skyltar är också synliga på avstånd, så de är därför ett utmärkt sätt att öka fotgängartrafiken till ditt företag.

Kommunikation och information

Ljusskyltar är ett kraftfullt verktyg för att göra ditt företag mer synligt för kunder och besökare. En ljusskylt kan alltså ge en omedelbar och varaktig effekt på ditt varumärkes image och uppmärksamhet. Det är en investering som lönar sig, eftersom det kan locka in fler kunder och öka lönsamheten.

En skylt av denna typ kan inte bara ge information om var ditt företag ligger, utan även kommunicera din verksamhets öppettider eller annan information du vill förmedla till kunderna. Med en smart och kreativ design kan en ljusskylt också kommunicera ditt budskap eller ditt varumärkes värderingar.

Ökad tillgänglighet och varumärkesidentitet

Ljusskyltar är ett utmärkt sätt att skapa en stark varumärkesidentitet. Med en ljusskylt kan du förmedla ditt varumärkes färger, logotyp och slogan på ett sätt som är lätt igenkännbart för kunderna. En stark varumärkesidentitet är viktig eftersom det skapar lojalitet och förtroende bland kunderna.

En ljusskylt gör att ditt företag är mer tillgängligt för kunder och besökare. Det kan hjälpa till att guida kunderna till din entré och göra det enklare att hitta dig. En ljusskylt kan också visa på att ditt företag är öppet, vilket kan vara särskilt användbart om det är beläget i en omgivning där det kan vara svårt att se om en verksamhet är öppen eller inte.

Ljusskyltar kan vara kostnadseffektiva

Att investera i en ljusskylt kan verka som en stor utgift, men det kan faktiskt vara en kostnadseffektiv investering på lång sikt. En väl utformad ljusskylt kan locka in fler kunder och öka lönsamheten. Dessutom kan en ljusskylt vara en av de mest effektiva marknadsföringsstrategierna eftersom den är synlig dygnet runt och kan nå en stor publik.

Miljövänlig belysning

En annan fördel med ljusskyltar är att de kan vara miljövänliga. LED-belysning, som ofta används i moderna ljusskyltar, är betydligt mer energieffektiv än traditionella ljuskällor. Detta kan därför leda till en minskning av energikostnaderna för ditt företag och en minskning av din koldioxidavtryck.

Avslutningsvis är ljusskyltar en viktig del av marknadsföringen för ditt företag och kan ha en stor effekt på att locka in fler kunder och öka lönsamheten. De kan också hjälpa till att skapa en stark varumärkesidentitet och öka antalet personer som lätt kan hitta och komma åt ditt företag.

Öka säkerheten med ljusskyltar

Belysta skyltar kan också öka säkerheten runt ditt företag. Om ditt företag ligger i ett område som är dåligt upplyst kan en ljusskylt alltså hjälpa till att leda folk till din dörr och förhindra att de snubblar eller faller. Belysta utgångsskyltar krävs också i många kommersiella byggnader för att hjälpa människor att hitta ut i nödfall 

Det finns många fördelar med ljusskyltar för företag, bland annat ökad synlighet, förbättrad säkerhet och iögonfallande design. Om du letar efter ett sätt att göra ditt företag mer synligt och attraktivt för kunder eller besökare kan en ljusskylt därmed vara den perfekta lösningen för dig. Om du vill veta mer om våra lösningar för ljusskyltar kan du kontakta oss redan idag!

 

Kontakta oss på Alfaneon

Försäljning Skyltar

Viktoria Ganterud, +46 554 333 47

Mail
Vice VD

Försäljning Skyltar

Per-Erik Sjöqvist +46 554 333 45

Mail